| AsKeR FıkRaLaRı | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dowjones YüZBaŞı #
Mesaj Sayısı : 109 ReP GüCü : 1345 REP PuAn : 68 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 32 NeRDeN : Mers^inn
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Cuma Mayıs 29, 2009 7:46 pm | |
| * Bir gün havacilarin karacilarin ve denizcilerin en yüksek komutanlari askerlerinin cesaretlerini birbirlerine ispatlamak için toplanmislar. Karacilarin komutani bir asker çagirmis. Asker "Emret komutanim" diyerek yanina gitmis. Komutani yere yatmasini istemis. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermis. Asker kilini bile kipirdatmadan yattigi yerde beklemis ve malumunuz ezilmis. Komutan digerlerine dönerek "iste cesaret" demis. Havacilarin komutani bir asker çagirmis. Asker yine "Emret komutanim" diyerek komutaninin yanina gitmis. Komutani helikoptere binmesini emretmis. Asker helikoptere binmis ve havalanmis. Daha sonra komutani askere asagiya parasütsüz atlamasini emretmis. Asker de emre itaat etmis ve atlamis. Yere çakilmis ve can vermis. Komutan da digeri gibi dönerek: "iste cesaret" demis. Sira gelmis denizci komutana. Denizci komutan askerini çagirmis. Asker "Ne var lan" demis. Komutan "Gel buraya!.." emrini vermis. Asker de ona "Hade len" demis. Komutan diger komutanlara dönerek "iste cesaret.." | |
|
| |
dowjones YüZBaŞı #
Mesaj Sayısı : 109 ReP GüCü : 1345 REP PuAn : 68 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 32 NeRDeN : Mers^inn
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Cuma Mayıs 29, 2009 7:53 pm | |
| Yıllar önce Ingiltere''de erler şemsiye kullanmazmış. Şemsiye taşıma hakkı sadece subaylara tanınıyormuş. O yıllarda bir gün genç teğmenlerden biri, koltuğunun altında bir şemsiye ile hızlı hızlı yürüyen eri görünce, beyninden vurulmuşa dönmüş. Eri çağırarak: - Bu ne küstahlık, demiş. Ve şemsiyeyi aldığı gibi dizinde iki parça etmiş. - Bu sana bir ders olsun, bir daha böyle küstahlıklar yapma! Neye uğradığını anlamayan er: - Başüstüne, diyerek selamı çakmış ve şöyle sormuş: - Teğmenim, beni az önce evine yollayan general şemsiyesini istediğinde kim kırdı diyeyim?
=========================================================== bi Er askerliğini yunan sınırında yapıyormuş. Birgün nobet'te asker'in canı çok sıkılmış. Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış. Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış. Nöbetler degişmiş aksam nobetin'de nobetler yine aynı askerele Yunan'a gelmiş. Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.." | |
|
| |
poison YüZBaŞı #
Mesaj Sayısı : 182 ReP GüCü : 1624 REP PuAn : 68 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 31 NeRDeN : İstanBuL_GüngöreN
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Cuma Mayıs 29, 2009 9:19 pm | |
| süperler.. | |
|
| |
BLaCkMaNTr YaRBaY ###
Mesaj Sayısı : 238 ReP GüCü : 6169 REP PuAn : 238 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 31 NeRDeN : **ZEYTİNBURNU** TeLSiZ
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı C.tesi Mayıs 30, 2009 11:16 am | |
| dowjınes tam bır fıkracı kaynak guzel | |
|
| |
lifebasic ÜsTeğMeN ********
Mesaj Sayısı : 86 ReP GüCü : 1467 REP PuAn : 70 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 35 NeRDeN : İzmir / YaLı
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı C.tesi Mayıs 30, 2009 1:34 pm | |
| fıkralar harıka teşekkurler... | |
|
| |
unrifled ÜsTeğMeN ********
Mesaj Sayısı : 80 ReP GüCü : 1250 REP PuAn : 24 Kayıt tarihi : 28/05/09 Yaş : 29 NeRDeN : İstanbul_Şehremini_Mevlanakapı
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Cuma Haz. 05, 2009 7:37 am | |
| amerikan ordusunun bir bölüğünde çok iddiacı bir subay varmış bu subay bölüktekileri soyup soğana çevirmiş...bunu başka bölüğe sevk etmişler giderken de bunun komutanı gideceği yerin komutanını arayarak kimse bununla iddaya girmesin bu hep kazanıyor...er gitmiş komutanı görünce komutanum beni hatırladınız mı der komutan hayır der askerde wietnamda birlikte çatıştık sizin poponuza şarapnel girdi onu ben çıkardım hatta iddaya varım ki yarası hala belli oluyordur demiş komutanda tamam ulan gel göstereyim demiş ve göstermiş yara izi falan yok... sonra iddiacının eski komutanını arayıp demiş ki hani bu her iddayı kazanırdı ben bunun 5 dolarını kaptım demiş,diğer komutanda sakın popomu gosterdim demeyin demiş,çünkü gitmeden önce bizim erlerle 100 dolarına diğer bölüğün komutanının poposunu gorebilirim diye bahse girmişti... | |
|
| |
poison YüZBaŞı #
Mesaj Sayısı : 182 ReP GüCü : 1624 REP PuAn : 68 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 31 NeRDeN : İstanBuL_GüngöreN
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Cuma Haz. 05, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 80 ReP GüCü : 1250 REP PuAn : 24 Kayıt tarihi : 28/05/09 Yaş : 29 NeRDeN : İstanbul_Şehremini_Mevlanakapı
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı C.tesi Haz. 06, 2009 4:40 pm | |
| bende daha çok var ama hatırlamıyorum | |
|
| |
nowar SuBaY ******
Mesaj Sayısı : 62 ReP GüCü : 1232 REP PuAn : 33 Kayıt tarihi : 27/05/09 Yaş : 40 NeRDeN : adana
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Ptsi Haz. 08, 2009 2:27 am | |
| ilginç aynı zamanda güzel fıkralar paylaşım için sağolun arkası yarınları bekliyoruz... | |
|
| |
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Salı Haz. 09, 2009 9:46 am | |
| 10-15 tane birlikte gelcek bekleyin sayfayı doldurucam | |
|
| |
| Konu: Geri: AsKeR FıkRaLaRı Salı Haz. 09, 2009 9:23 pm | |
| dowjones sitelerinsitesinden fıkramatic indirmiş olmalı... benim yazızacığım yüm şeyleri yazmışş | |
|
| |
| AsKeR FıkRaLaRı | |
|